Om oss

Vi innrømmer at vår lidenskap til faget vårt kanskje kan bli litt mye noen ganger. Vi er et teknisk miljø som tiltrekker oss energiske hoder med ekstrem-kompetanse på en rekke fagområder som blant annet Microsoft, Linux, Vmware, Nettverk, Arkitektur, Utvikling og mye mer. Vi skal gi gode råd til våre kunder og samarbeidspartnere og vi skal finne en løsning som passer de behovene som er der ute. Ta veldig gjerne kontakt med oss.

#kontaktpersoner

Christian Sakshaug

Christian Sakshaug Daglig leder

Christian har jobbet med det som er Comunic i dag siden nittitallet. Utover å være grunder, har han jobbet flere år i ulike roller i mange forskjellige bransjer. Han foretrekker å arbeide med arkitektur, systemutvikling, Comunic's datacentre og annet forvaltning av plattformer. I tillegg har Christian en rolle som personlig "data ansvarlig" hos en rekke bedrifter i mange år. Jobben er også hobby, men han har andre viktige elementer i livet som feks familien, aktiv i fotball, historie og lego.

Håkon Verdal

Håkon Verdal Senior konsulent

Håkon har lang fartstid med drift av applikasjoner, systemer, nettverk og datacenter for alt fra mindre og større bedrifter til store komplisert ofentlige systemer. Håkon har vært i Comunic siden 2007 og vært aktiv bransjen siden av 2000. Du finner ofte Håkon på RC banen eller bak spakene på RC helikopter.

Stian Rottem

Stian Rottem Kundeservice

Stian har jobbet i Comunic siden 2009 og har det siste tiden hatt stålkontrol for kundeservicen. Ellers går det mest i prosjekter og driftsoppgaver.

Finn Kristian Meland Senior Driftsoperatør

Finn Kristian har vært i Comunic siden 2008 og jobber alt av smått og stort av driftsoppgaver.

Bernt Dag Ravnevand Webprosjekt

Webdesigner, kundekontakt og prosjektleder for web prosjekter/løsninger. Bernt Dag har over 15års erfaring i bransjen og har jobbet sammen med Comunic siden 2012